Verkoopstyling!

Verkoopstyling Je wilt je woning snel &eacuten tegen een optimale prijs verkopen. Wat dacht je dan van verkoopstyling? De juiste presentatie van je woning op internet is de eerste indruk die een aspirant-koper krijgt. Laat daarom je woning professioneel verkoopklaar maken door een verkoopstylist van Pand in de Hand.

Direct verkoopklaar Geen woning is hetzelfde, verkoopstyling is dus maatwerk. Een verkoopstylist zal ter plaatse beoordelen hoe de woning optimaal gepresenteerd kan worden en gaat direct zelf aan de slag. Natuurlijk wil je graag dat de woning gezien wordt! Daarom maakt de verkoopstylist een fotoreportage met professionele apparatuur. De foto&rsquos kun je gebruiken voor de brochure en diverse huizensites.

Accessoires Voor alle vertrekken zal de verkoopstylist voor de zekerheid een basispakket met accessoires meenemen, welke je desgewenst kunt overnemen.

Aanbieding

Pand in de Hand biedt een zeer voordelig tarief van € 249,- (excl. BTW).

Inbegrepen zijn: • Maatwerk verkoopstyling &eacuten professionele fotoreportage door    verkoopstylist (max. 3 uur). Foto&rsquos worden digitaal aangeleverd. • Tips voor bezichtigingen

Deze aanbieding is geldig tot 1 april 2011! Kijk voor meer informatie over de werkwijze op: www.pandindehand.nl