Altijd Geliefd in Ameide

Haal het beste uit je leven | Voor jongeren en vrouwen

Over Altijd Geliefd

Altijd Geliefd valt onder de rubriek coaching in Gorinchem.

Mevr. Maudi de Boer is het gezicht en de drijvende kracht achter Altijd Geliefd. Ik heb samen met mijn man jarenlang doelgroepen mogen coachen. We hebben 20 jaar lang een rehabilitatiecentrum geleid. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen tijdens mijn opleiding als coach bij Total Balance. Altijd Geliefd is aangesloten bij Total Balance christelijke coaching.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je niet lekker in je vel zit, het je niet meer lukt om te genieten? Heb je last van negatieve gedachten, voel je je onzeker of minderwaardig? Wellicht het gevoel hebt dat je niet jezelf kunt zijn, dat je niet tot je recht komt in het leven? Of heb je vervelende gebeurtenissen in het verleden meegemaakt en wil je niet meer afhankelijk zijn van wat anderen over jou zeggen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Altijd Geliefd, coachingspraktijk voor vrouwen en jongeren.

Het aanbod :

- Jezelf leren zijn

-Wat zijn jouw talenten?

-Wat is jouw passie?

- Durf weer te dromen

- Kom tot bloei

- Een warm hart

Als ervaren coach wil ik je begeleiden in het proces om jezelf te hervinden. Jij mag er zijn!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Altijd Geliefd uit de rubriek coaching uit Gorinchem is gevestigd aan de Fransestraat12 in Ameide. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44894430.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Altijd Geliefd zijn o.a. :