Change Assistance in Gorinchem

Assistentie bij uw veranderingsproces... Tijdens emotionele ervaringen zakelijke aspecten behartigen!

Over Change Assistance

Change Assistance valt onder de rubriek adviesbureau in Gorinchem.

Veranderingen horen bij het leven. Change Assistance is gespecialiseerd in het begeleiden van de financiële aspecten binnen dit proces. Change Assistance assisteert u bij de voorbereiding van een verandering, bij het uitvoeringsproces, alsmede bij zaken die de verandering tot gevolg heeft. Verandering is onvermijdelijk. Zij brengt echter onzekerheid. Om deze emotie bij veranderingen te minimaliseren is assistentie bij het mogelijk overwegen vooraf, het uitvoeren van en het evalueren achteraf bij veranderingen een zaak welke begeleiding behoeft op professioneel juiste wijze.

Wij pretenderen niet alle antwoorden direct paraat te hebben. Wij weten wel de wegen om gewenste informatiestromen in een richting te leiden die het veranderingsproces voor u hanteerbaar en binnen redelijke kosten acceptabel maken, waardoor u met uw eigen emotie en/of professie verder kunt.

Er is ook nog een verschil in verandering, moet (gedwongen) u veranderen of wilt (vrijwillig) u veranderen? Binnen ondernemingen kunnen zich zaken voordoen welke veranderingen onvermijdelijk maken. Change Assistance begeleidt u om gewenste veranderingen binnen uw onderneming op juridisch en fiscaal niveau correct te laten verlopen zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Indien er ongewenst verandering noodzakelijk is vanwege nieuwe regelgeving binnen de branche of vanuit de overheid kan Change Assistance een rol van betekenis voor u spelen. Wij helpen u met het veranderen van uw bedrijfsprocessen in een richting die fiscaal of juridisch gewenst wordt, zonder uw doelstellingen als ondernemer uit het oog te verliezen.

Ook voor u als particulier staan wij klaar. te denken aan: spanningen, budgetaanpassingen, kostenbesparingen, taxaties, e.d. Ook hier heeft u soms te maken met gedwongen verandering en vrijwillige verandering. U kunt altijd in situaties terecht komen privé, welke vragen om aanpassingen. Fiscale en privéadministraties die een nadere beschouwing dienen te ondergaan. Change Assistance kan u hierbij van dienst zijn met oog voor emotie en geduld.

Tevens kunt u bij ons terecht voor Nalatenschapsbegeleiding. Het verlies van een naaste is een emotioneel beladen gebeurtenis. Om een ieder de ruimte te geven die emotie op eigen wijze te verwerken, is het raadzaam om alle zaken welke nu eenmaal geregeld dienen te worden, uit handen te geven.

Op gebied van juridische vraagstukken, fiscale vraagstukken, financiele vraagstukken, maar ook algemene zaken binnen deze situaties, schakelt u ons in. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar mijn website.

Vraag vrijblijvend informatie Vraag vrijblijvend ons advies om een toekomstige zaak te regelen dan wel een lang slepend conflict tot een oplossing te brengen. Wij zijn hiervoor opgeleid, gecertificeerd en ervaren.

Nalatenschapsbegeleiding via Change Assistance: - Onafhankelijkheid - Gecertificeerd - Netwerk met kennis en ervaring - Aanspreekpunt voor alle erfgenamen - Totaaloverzicht nalatenschap - Aandacht voor persoonlijke omstandigheden - Houdt rekening met emoties


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Change Assistance uit de rubriek adviesbureau uit Gorinchem is gevestigd aan de Haarstraat 25 in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53344662.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Change Assistance zijn o.a. :