Comfortwave Massagepraktijk in Tiel

Comfortwave Massagepraktijk: Kwalitatief tijd voor uzelf.

Over Comfortwave Massagepraktijk

Comfortwave Massagepraktijk valt onder de rubriek massage in Gorinchem.

Bent u opzoek naar een massagepraktijk in de buurt van Tiel? Dan bent u bij Comfortwave Massagepraktijk aan het juiste adres.

Het gezicht achter Comfortwave Massagepraktijk is Marius Pantophlet. Marius heeft diverse massage cursussen gevolgd. Door deze cursussen heeft Marius diverse massage technieken geleerd. Daarnaast is Marius ook een sportmasseur. Doordat Marius als sportmasseur verbonden is met een sportvereniging, heeft hij veel te maken gehad met diverse sportblessures. Comfortwave Massagepraktijk is sinds 2011 aan huis gevestigd. Daarnaast is het ook mogelijk dat Marius bij u op locatie langs komt.

De soorten massages die ik aanbied:

* Ontspanningsmassage.

* Bedrijfsmassage / stoelmassage.

* Hotstone massage.

* Sportmassage.

Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Dan kunt u persoonlijk contact opnemen met Comfortwave Massagepraktijk. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje website nemen. Daar treft u meer informatie over alle behandelingen aan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Comfortwave Massagepraktijk uit de rubriek massage uit Gorinchem is gevestigd aan de Prinses Marijkelaan 15 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36060577.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Comfortwave Massagepraktijk zijn o.a. :