Creabeaux in Hardinxveld-Giessendam

Welkom bij | Creabeaux

Over Creabeaux

Creabeaux valt onder de rubriek hobbywinkel in Gorinchem.

Mevr. Y. Verweij is de drijvende kracht achter Creabeaux. Ik ben eigenaar en creatieve duizendpoot van Creabeaux

Bij Creabeaux kun je terecht voor al je hobbymaterialen, workshops en kinderfeestjes. Met ingang van begin volgend jaar komt er bij een Creabeaux een mogelijkheid voor kleinschalige dagbesteding.

Ik heb gekozen voor het starten van een hobbywinkel doordat ik door ziekte thuis kwam te zitten en mijn oude hobby weer ben gaan oppakken, dit groeide steeds verder uit tot nu een webwinkel met hiernaast een royale ruimte waar mensen workshops kunnen volgen en de hobby materialen kunnen zien en kopen.

Klanten kunnen van dinsdag t/m zaterdag van 12.30 tot 16.30 langs komen. In de ochtend uren zijn we wel aanwezig, maar dan werkzaamheden met bijvullen, maken van hobbypakketjes, bestellingen, zodat we in de middag alle tijd hebben voor de klanten.

We hebben brede kennis in huis, waardoor we duidelijke uitleg van onze producten kunnen geven. Indien gewenst leveren wij de benodigde materialen bij u thuis.

We verkopen diverse soorten garens van Scheepjes, en haakpakketten van Funny’s,

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creabeaux uit de rubriek hobbywinkel uit Gorinchem is gevestigd aan de Ambachtsstraat 1H in Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0184-633122.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Creabeaux zijn o.a. :