Herinnering Borduren Anja in Heukelum

Herinnering Borduren Anja; Teksten, logo's, en andere afbeeldingen op stof, kleding of ander bewerkelijk materiaal.

Over Herinnering Borduren Anja

Herinnering Borduren Anja valt onder de rubriek hobbywinkel in Gorinchem.

Ik ben Anja en ik kan werkelijk alles borduren. Een herinnering in de vorm van een gedicht op een doek, maar ook bedrijfslogo's op kleding, behoort tot de mogelijkheden.

Naast de borduurwerken, maak ik ook troostkleden en troostkussens. De producten worden gemaakt van uw oude kleding waar u geen afscheid van kan nemen. Samen komen we tot een patroon en ik houdt u tijdens het proces op de hoogte eventueel ook door middel van diverse foto's.

Maak een cadeau eens persoonlijk. Borduur een naam op een rompertje of een lakentje. Natuurlijk kunnen handdoeken ook geborduurd worden, ook mooi in uw eigen kapsalon! De mogelijkheden voor borduren zijn eindeloos.

Op Ik heb al ruim 15 jaar ervaring op dit gebied en ik probeer van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Ik weet zelf hoe fijn het is om herinneringen weer op te kunnen halen, door middel van borduren is dit een mogelijkheid.

Zie voor alle mogelijkheden en meer informatie de website en mail me met uw bestelling en wensen. Ik help u graag om uw herinnering mooi te kunnen verwerken in bijvoorbeeld een kussentje of iets anders.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Herinnering Borduren Anja uit de rubriek hobbywinkel uit Gorinchem is gevestigd aan de Hoeghen Camp 21 in Heukelum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0345-619222.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Herinnering Borduren Anja zijn o.a. :