Kraamzorg met Passie & Liefde in Almkerk

Kraamzorg met Passie & Liefde: Professionele kraamzorg.

Over Kraamzorg met Passie & Liefde

Kraamzorg met Passie & Liefde valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Gorinchem.

Het gezicht achter Kraamzorg met Passie & Liefde is Patricia Veth. Patricia is een kraamverzorgende met 20 jaar werkervaring. Patricia is in september 2017 als zzp-er aan de slag gegaan. Patricia heeft hiervoor gekozen omdat zij graag 1 op 1 zorg wilde geven.

Patricia werkt met veel passie en liefde in de kraamzorg, vandaar dat zij voor de naam Kraamzorg met Passie & Liefde gekozen heeft. Patricia ziet het als haar taak en doel om de kraamweek voor u en uw gezin onvergetelijk te maken. Samen met u en uw gezin zal Patricia de zorg die u wenst doornemen.

Wanneer u zich inschrijft, zal Patricia alles voor u gaan regelen. Patricia zal naar de wensen van het gezin luisteren. Er is veel bespreekbaar en Patricia zal met passie en liefde naar de gewenste mogelijkheden zoeken.

Voor meer informatie kunt u de website van Facebook pagina bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Solaika vrijdag 10 augustus 2018

4,5 sterren

“Hoi Patricia, Ik heb (eindelijk) een recensie op jou site geplaats. maar ik stuur je hem via deze weg nog een keer. aangezien jij beter weet dan ik, waar je hem wilt hebben. Groetjes Max, Solaika, Mayinti en Raf Noordzij (17-12-2017) Nadat wij een zeer ongemakkelijk en bizar intake gesprek gehad hadden bij een grote kraamzorg organisatie. Werd ons duidelijk dat veel liever iets kleins en persoonlijks zochten. Zo zijn we via kraamzorggezocht terecht gekomen bij Patricia. Dit bleek een hele goede keuze want na een informatief en gezellig gesprek thuis konden we al kennis maken en verwachtingen uitspreken naar elkaar. En zoals besproken hebben we een heerlijke periode gehad zonder stres of regels, Patricia is een kraamzorg met enorm veel ervaring. Dus is echt een toevoeging in een periode dat het toch weer even aftasten is. Voor ons mannetje en oudere dochter was het ook genieten want die werden perfect verzorgd en ge├źntertaind. Dus hebben wij ook heerlijk kunnen genieten van de hotel service die geleverd werd ;p We kunnen Patricia zeker aanraden voor iedereen die een relaxte en ongedwongen kraamperiode tegemoet wilt gaan. Patricia nogmaals bedankt voor al je goede zorgen! Groetjes”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Kraamzorg met Passie & Liefde uit de rubriek zorg en welzijn uit Gorinchem is gevestigd aan de Vlinderslag 24 in Almkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10258793.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Kraamzorg met Passie & Liefde zijn o.a. :

Nieuws van Kraamzorg met Passie & Liefde in Almkerk

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Even voorstellen.