Kraan & Baan Techniek in Gorinchem

Kraan & Baan Techniek Nederland; aanleg en onderhoud van kraanbanen en kraanrails.

Over Kraan & Baan Techniek

Kraan & Baan Techniek valt onder de rubriek machine verkoop in Gorinchem.

Kraan en Baan Techniek is gespecialiseerd in alle typen kraanbanen en constructies. Al meer dan 40 jaar leveren wij aan de beton- en staalindustrie en daarnaast ook veel aan andere industriƫle sectoren.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van kraanbanen, onderhouden van kraanbanen en daarnaast installeren we kraanbanen en repareren waar nodig. Ook voor het oplossen van storingen van kraanbanen en railgebonden systemen, of bij het aanpassen van constructies belt u met Kraan & Baan Techniek.

Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Wij denken graag met u mee en proberen altijd binnen het gestelde budget te blijven van onze klanten. Ook wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen en ideeƫn.

Op onze website ziet u onder het kopje 'onze projecten' diverse gerealiseerde projecten terug. Zo kunt u zien wat voor werkzaamheden wij uitgevoerd hebben. Misschien leuk om eens te bekijken.

Onze producten:

Naast onze diensten leveren wij ook diverse producten zoals klemsets, onderleg materiaal, rails en Nordlock ringen. U treft op de website meer informatie over deze producten aan, u kunt ook persoonlijk contact opnemen.

Voor meer informatie belt u met (+31) 0183 82 11 09 of ziet u eerst de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kraan & Baan Techniek uit de rubriek machine verkoop uit Gorinchem is gevestigd aan de Visserslaan 22 in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0183-821109.

Diensten en producten voor machine verkoop

Trefwoorden die horen bij Kraan & Baan Techniek zijn o.a. :