La Ligne Kapsalon in Gorinchem

La Ligne Kapsalon: Pure liefde voor uw haar én de natuur.

Over La Ligne Kapsalon

La Ligne Kapsalon valt onder de rubriek kapper in Gorinchem.

Op zoek naar een kapsalon waar ervaren en professionele kapsters voor u klaar staan? Dan bent u bij La Ligne Kapsalon helemaal aan het juiste adres. La Ligne Kapsalon werkt enkel met natuurlijke producten zodat ook de natuur profiteert van de duurzame aandacht voor uw haar.

De drijvende kracht achter La Ligne Kapsalon is Loes Lensvelt. Loes gaat regelmatig naar nationale en internationale shows. Ook haar team doet regelmatig mee aan kleurwedstrijden.

Bij La Ligne Kapsalon kunt u onder andere terecht voor:

- Wassen

- Knippen

- Drogen

- Kleuren

- High lights

Ook kunt u bij La Ligne Kapsalon terecht voor de revolutionaire Sensor Supreme Permanent van Revlon welke volledig wordt afgestemd op de natuurlijke conditie van uw haar. La Ligne Kapsalon behandelt en verzorgt uw beschadigde haar in de kapperszaak bij u in de buurt.

Voor meer informatie, de contactgegevens en een overzicht van de tarieven kunt u een kijkje nemen op de website van La Ligne Kapsalon.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

La Ligne Kapsalon uit de rubriek kapper uit Gorinchem is gevestigd aan de Molenstraat 29 in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0183-636367.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij La Ligne Kapsalon zijn o.a. :