Leuk BV in Arkel

Een scala aan grafische werkzaamheden vanuit een persoonlijke werkwijze

Over Leuk BV

Leuk BV valt onder de rubriek drukkerij in Gorinchem.

Dhr. Chris Cornelissen is het gezicht en de drijvende kracht achter Leuk BV. Een persoonlijke media creator met een totaalleverancier van grafisch werk.

Bij Leuk BV ontwerpt, produceert en levert aan particulieren en bedrijven in opdracht voor reclamebureaus of drukwerkbemiddelaars. De Klant staat altijd centraal bij Leuk BV. Samen zoeken we naar een goede passende oplossing. Om zo samen tot een gewenst resultaat te komen.

Ben je op zoek naar media creator? Omdat je graag even wil sparren over een idee een grafisch verzoek of een ander drukwerk? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Leuk BV. Ze sparren graag met jou, want persoonlijk contact is wat ons als media creator sterk maakt.

Naast drukwerk verzorgen wij ook:

- Ontwerp

- Reclame

- Belettering

- Relatiegeschenken

Ook kan Leuk BV je muur laten spreken door een persoonlijke fotobehang van een bv vakantieherinnering of een stockfoto. En kan het zorgen voor interieur fotoproducten. waarbij je kunt denken aan gordijnen, kussens, akoestische panelen, room dividers of zelfs een inductieplaat beschermer.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leuk BV uit de rubriek drukkerij uit Gorinchem is gevestigd aan de Folkertsstraat 5 in Arkel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0667957.

Diensten en producten voor drukkerij

Trefwoorden die horen bij Leuk BV zijn o.a. :