Massage Salon Nubian-Touch in Gorinchem

Welkom bij | Massage Salon Nubian-Touch te Gorinchem.

Over Massage Salon Nubian-Touch

Massage Salon Nubian-Touch valt onder de rubriek massage in Gorinchem.

Mevr. Susan Akinyi is het gezicht en de drijvende kracht achter Massage salon Nubian-Touch.Een privé massage salon gevestigd in Gorinchem. Masseuses met een Afrikaanse afkomst.

Ben je op zoek naar een masseuse? Omdat je je lichaam en geest lekker wil laten ontspannen? Of heb je last van stress, vaak koud of pijn in je gewrichten? Je veel last hebt van slapeloosheid, vermoeidheid, onrust of disbalans? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Massage salon Nubian-Touch.

De massages die gegeven worden bij Massage salon Nubian-Touch:

- Ontspanning massage, kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

- Welness massage, de massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren.

- Hot Stone massage, een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius.

- 4 Handen massage, twee masseuses voeren synchroon de behandeling uit. Er wordt gemasseerd met warme sesamolie met kruiden.

Ook is er een mogelijkheid voor ouderen en gehandicapten om thuis een massage te ontvangen. Vanaf 55 jaar en een straal van 15km rondom Gorinchem is dit mogelijk.

Alle massages worden in een speciaal hierover ingerichte ruimte verzorgd in een verfrissend en knusse ambiance met Afrikaanse sensualiteit. We werken met hygiënisch en natuurlijke producten.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage Salon Nubian-Touch uit de rubriek massage uit Gorinchem is gevestigd aan de Wieldraaierstraat 71 in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-85512106.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage Salon Nubian-Touch zijn o.a. :