Partyservice Bovekerk in Meerkerk

Partyservice Bovekerk: Catering en partybenodigdheden.

Over Partyservice Bovekerk

Partyservice Bovekerk valt onder de rubriek evenementen bureau uit Gorinchem.

Bent u Op zoek naar een cateraar die alles voor u kan regelen wanneer het gaat om partyverhuur en horeca onderdelen? Dan bent u bij Partyservice Bovekerk op het juiste adres. Partyservice Bovekerk kan hun diensten aanbieden voor allerlei soorten party's.

Al generaties lang zijn wij een bekend en goed partyservice bedrijf. Ooit is het begonnen met Wim Bovenkerk. Met zijn mooie Chevrolet en frietkar reed hij door de dorpen heen om mensen te voorzien van lekker eten. Hij stond bekend als de Amerikaan uit de polder en nu vele jaren later zijn we nog actief. Uitgegroeid tot een groot cateraar die iedereen kan voorzien van een goede partyservice.

De diensten die wij aanbieden zijn erg uitgebreid. Voor alle evenementen en feesten, groot of klein, ons maakt het niet uit wij staan voor u klaar. Wij bieden u onder andere de volgende onderdelen aan:

- Evenementenverzorging. - Catering. - Partyverhuur.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over ons of de mogelijkheden bij ons.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Partyservice Bovekerk uit de rubriek evenementen bureau uit Gorinchem is gevestigd aan de Gorinchemsestraat 1 in Meerkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0183-351559.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Partyservice Bovekerk zijn o.a. :

Nieuws van Partyservice Bovekerk in Meerkerk

Bovezolderkwis

Bovezolderkwis

geweldig kwis