R&O by Mo in Werkendam

R&O by Mo | Voor advies en verkoop natuurlijke voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging.

Over R&O by Mo

R&O by Mo valt onder de rubriek webshop in Gorinchem.

Monique van R&O by Mo is al vanaf 2007 werkzaam met voeding, voedingssupplementen en uiterlijke verzorging. R & O staat voor Relax en Ontspan, heeft u bijvoorbeeld last van burn-out, stress, slecht slapen, vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten, luchtwegen, energie of andere klachten en/of vragen kunt u bij R&O by Mo terecht voor advies.

Aan de hand van uw persoonlijke verhaal en situatie, kunnen wij samen een plan opstellen. Met dit plan creƫert u voor uzelf meer rust en verbetert u de kwaliteit van uw gezondheid. R&O by Mo werk met natuurlijke voedingssupplementen voor de innerlijke verzorging en natuurlijke producten voor de uiterlijke verzorging. In januari 2020 is R&O by Mo de webshop begonnen om nog meer service te kunnen bieden.

Het assortiment bij R&O by Mo is onder andere:

- Botanical Beauty 100 % natuurlijke huidverzorging producten

- Huidverzorging

- Voedingssupplementen

- Homeopathie

- Fytotherapie (is de behandeling van klachten en ziekten met natuurlijke geneesmiddelen die uit hele planten of plantendelen bereid worden. Fytotherapie is enigszins verwant aan homeopathie, maar er is een belangrijk verschil. Bij fytotherapie wordt het werkzame plantendeel, zonder enige toevoeging, verwerkt tot een gebruiksklaar geneesmiddel, terwijl bij homeopathie wordt gewerkt met tincturen die sterk verdund worden met alcohol.)

- Aromatherapie

- Zuiver water inbouw installatie

- Biologische Detox Drinkampullen

- Sieraden en Accessoires

- Ontzuren met Alka (druppels, tabletten, badzout, scrub, voet en nagel kuur)

- Cadeaubonnen

- Boeken

Voor meer informatie over de mogelijkheden of producten bestellen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

R&O by Mo uit de rubriek webshop uit Gorinchem is gevestigd aan de Schans 35 in Werkendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55381146.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij R&O by Mo zijn o.a. :

Nieuws van R&O by Mo in Werkendam

Happy Valentine's Day

Happy Valentine's Day

Leuke winactie via Facebook