Therapeutisch Behandelcentrum Bianca in Zaltbommel

Energetische coach en intuïtief masseur

Over Therapeutisch Behandelcentrum Bianca

Therapeutisch Behandelcentrum Bianca valt onder de rubriek therapeut in Gorinchem.

Welkom bij mijn praktijk.

Ik ben Bianca van Eerder en ik ben energetisch coach en intuïtief masseur.

Mijn aanbod: Binnen mijn praktijk kan je bij mij terecht voor energetische behandelingen, zwangerschapsmassage, luisterkind afstemming, kids trainingen, huisreiniging, intuïtieve ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en daarnaast ben ik ook dierentolk.

Energetische behandeling: Door contact te maken op energetisch gebied, kan ik samen met u de problemen bloot leggen. Ik ga deze dan behandelen en of transformeren. Dit geeft u een opgeruimd en ontspannen gevoel, waardoor u tot rust komt. Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende technieken. Hierdoor komen wij samen bij de kern en kunnen wij blokkades oplossen en verwijderen. De balans zal hersteld worden, waardoor een klacht zal verminderen of verdwijnen. Elke behandeling is afgestemd op wat u nodig heeft. Kijk op site voor de behandelingsmogelijkheden.

'Luister kind afstemming: Wanneer ik een luisterkind afstemming doe, maak ik contact met uw kind en luister ik op zielsniveau. Ik neem de tijd om in gesprek te gaan met uw kind. Ik stel het kind vragen en kijk samen met het kind naar een oplossing voor het probleem dat hij of zij ervaart en vertelt. En wanneer je kind extra aandacht nodig heeft om weer stralend zichzelf te kunnen zijn, dan is een training van 8 lessen een uitkomst.

Wanneer je huis energetisch verontreinigt is, kan je kiezen voor een huisreiniging.

Ben je zwanger en wil je dit bewuster ervaren? Kies dan voor een zwangerschapsmassage. Of kies voor een heerlijke ontspannen intuïtieve massage met warme olie, waarbij mijn handen energetisch verbinding met je maken.

Maar ik sta niet alleen klaar voor mijn medemens, ook jouw huisdieren verdienen aandacht. Soms is het niet duidelijk wat er met je huisdier aan de hand is. Waarom gedraagt mijn huisdier zich zo? Heeft het pijn? Hoe voelt hij zich na de verhuizing of gezinsuitbreiding? Je kunt mij inschakelen om er achter te komen hoe jouw dier zich voelt.

"Groei, geniet, geef, lach, laat gaan en leef! Straal met al jouw aanwezigheid en blijf bij jezelf, altijd..."

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met mij op.

Lieve groet, Bianca


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Therapeutisch Behandelcentrum Bianca uit de rubriek therapeut uit Gorinchem is gevestigd aan de De Virieusingel 8a in Zaltbommel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25351279.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Therapeutisch Behandelcentrum Bianca zijn o.a. :