Wijnbergen Loopbaan Consultancy in TIEL

Welkom bij | Wijnbergen Loopbaan Consultancy

Over Wijnbergen Loopbaan Consultancy

Wijnbergen Loopbaan Consultancy valt onder de rubriek coaching in Gorinchem.

Judith Wijnbergen is het gezicht en de drijvende kracht achter Wijnbergen Loopbaan Consultancy. Ik ben coach en loopbaanbegeleider en sinds 2004 vanuit mijn eigen praktijk. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring.Om grote projecten te kunnen verwezenlijken, neem ik vaak deel aan verschillende netwerkorganisaties. Op deze manier te kunnen samenwerken houdt mij scherp en geeft mij inspiratie.

Ben je op zoek naar begeleiding een coach? Die je kan helpen om weer de regie in eigen handen te krijgen/nemen? Of omdat je graag een volgende carrièrestap wil maken maar niet goed weet hoe? Je weer grip op je eigen functioneren wil hebben? Je een andere baan wil, maar niet goed weet hoe? Erachter wil komen wat jouw talenten zijn? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Wijnbergen Loopbaan Consultancy.

Diensten bij Wijnbergen Loopbaan Consultancy:

- Loopbaanbegeleiding

- Coaching

- Ontwikkeladvies

- Van werk naar werk

Judith Wijnbergen wil je graag helpen en begeleiden bij het werken aan persoonlijke ontwikkeling, arbeidsmarktverkenning en coachen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wijnbergen Loopbaan Consultancy uit de rubriek coaching uit Gorinchem is gevestigd aan de Lingeweg 139 in TIEL. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53311403.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wijnbergen Loopbaan Consultancy zijn o.a. :