Wie ben ik?

Even voorstellen.

Wie ben ik?

Hoi ik ben patricia veth. Een kraamverzorgster met 20 jaar ervaring.

Mijn motto is kraamzorg op maat, naar wensen van het gezin. Samen kijken u en ik wat uw wensen zijn en passen daar samen de uren en zorg op aan.

Zorg voor moeder en kind staan op 1, maar ook de andere gezinsleden horen op 1 te staan. Ook voor hen veranderd er veel na een geboorte. Samen maken we van deze week een feestje.

Kraamzorg is persoonlijke zorg, ik kom bij u in huis, in u comfortzone, daarom vind ik een kennismaking vooraf zeer belangrijk. U bepaald nadien pas of u mij als uw kraamverzorgster wilt. Een goede klik is de basis van een goede vertrouwensrelatie, dan pas kan u zorgeloos genieten van u kraamweek!

Ook sta ik open voor natuurlijke kraamzorg en holistische kraamzorg. Kraamzorg hoort op maat te zijn, het hoort bij u te passen.

Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Bij een kennismaking kunt u altijd met al uw vragen bij mij terecht.

https://www.facebook.com/kraamzorgpassieenliefde/

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018.

Over Kraamzorg met Passie & Liefde

Dit bericht is geschreven door Kraamzorg met Passie & Liefde. Het bedrijf valt onder zorg en welzijn uit Gorinchem. Trefwoorden van Kraamzorg met Passie & Liefde uit Almkerk : kraamverzorgende, kraamzorg, professionele kraamzorg, professionele kraamverzorgende, aanmelden kraamzorg, kraamzorg regelen, kraamzorg organisatie, kraamzorg op maat, advies kraamtijd, .

Lees meer over Kraamzorg met Passie & Liefde.